Tervetuloa palvelevaan apteekkiin, Loimaalle!

Loimaan Ykkösapteekki

Aleksis Kiven katu 7 (Prisma-keskus)

32200 Loimaa

 

Puhelin: (02) 763 6840

Sähköposti: loimaanykkosapteekki@apteekit.net

Aukioloajat:

Ma - Pe 9:00-20.00

La 9:00-16:00

Su ja pyhät 10:00-16:00

 

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä!

Kosmetiikka

Tervetuloa tutustumaan monipuolisen kosmetiikkaosastomme laadukkaisiin ja tieteellisesti tutkittuihin tuotesarjoihin, joita on saatavana vain apteekista. Autamme Sinua mielellämme löytämään juuri Sinun ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet.

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon,iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO o n kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille ja jokaiselle ikäryhmälle löytyy oma tuotteensa.

Avène

Herkän ja erittäin herkän ihon hoitosarja. Tutkitusti ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen perustuva ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Sarja sisältää erikoishoitotuotteet mm. erittäin herkälle, atooppiselle, psoriaattiselle sekä punoittavalle couperosa iholle.

La-Roche-Posay

La-Roche-Posay on monien ihotautilääkärien suosittelema tuotesarja. Kaikissa ihonhoitotuotteissa käytetään ainutlaatuista lähdevettä. Kaikki La Roche-Posay tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Louis-Widmer

Louis-Widmer - ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitetään omissa laboratorioissa - tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet löytyvät hajulla ja hajusteettomina.

Vichy

Vichy-kosmetiikkasarjasta löytyvät puhtaaseen, hyvin mineraali- ja hivenainepitoiseen lähdeveteen perustuvat tuotteet jokaiselle ihotyypille. Vichyn tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Atopik-kosmetiikkaa

Atopik

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Vegaaninen ja gluteeniton.


 

Copyright Loimaan Ykkösapteekki  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia